Banner
Начало > Продукти >> Улично осветление

240W светодиодна НЛО висока светлина за залива с драйвер на Меанвел, Cree Chip

240W светодиодна НЛО висока светлина за залива с драйвер на Меанвел, Cree Chip
Чат сега

Информация за продукта

240W светодиод UFO Висока заливка за Русия Русия Африка Африка Близкия Изток Пазар

Летящо осветление, осветяване на бъдещето!

Техника и инсталация за нашия 240W светодиод UFO High Bay Light

Високоскоростна жилищна ос Неръждаема стомана с черна антиоксидантна боя
Метод на охлаждане Финални радиатори
Метод на инсталиране Закрепване с винт или висящо кукаЕлектрически параметри на 240W индустриална светодиодна висока светлина на залива

Оценена сила 240W
LED чип марка CREE / Филипс / Bridgelux
Работно напрежение AC 85V-265V
LED Driver Meanwell
Фактор на мощността > 0.97Оптични параметри за светодиод с висока мощност 240 W LED

ОМТ 2200-6500K
Светлинен поток 28800Lm
Скъпа ефективност 120-130Lm / W
Ъгъл на лъча 60 ° / 90 ° / 120 °
IP Рейтинг IP65Известие за кандидатстване

Инсталации за производство на растения, промишлени продукти и складове
Изложение, стадион, павилион и гимназия
Подземни, метро, метро, тунел, търговски център и гараОдобрение на качеството на 240W светодиодна UFO висока светлина на залива

LED чип живот ≥50000 часа
сертифициране CE, RoHS, FCC, IECБързи факти на летящото осветление

Тип на предприятието Производител
местоположение Гуен Таун, Zhongshan, провинция GD, PO 528400
мащаб 20000m2
Персонал в областта на научноизследователската и 15-20
Производствен персонал 200-300
Служителите на магазина 10-15
Маркетинг персонал 10-15Често задавани въпроси за нашите AC Direct Driving LED High Bay Lights:

Въпрос: Каква е продължителността на живота на светодиодните осветителни тела с високоскоростно захранване с технология за директно задвижване с променлив ток

О: Благодарение на технологията за директно задвижване с променлив ток, тя елиминира превключващото захранване, което оказва влияние върху продължителността на живот на светодиодните осветителни тела. Също така пести енергийни запаметяващи устройства (напр. Електролитни кондензатори, трансформатори и др.) И силови токови устройства (например мощни транзистори, транзистори MOS и др.). Следователно, тя намалява загубите при шофиране и увеличава енергийната ефективност. Животът на шофиране може наистина да съответства на този на LED мъниста. При добра система за управление на радиаторите, продължителността на живот на светодиодните осветителни тела може да достигне 50000 часа и повече.


Въпрос: Светодиодното осветително тяло High Bay с технология за директно задвижване с променлив ток е неизолирана, така че е безопасно?

О: Повечето от светодиодните лампи с висока мощност на пазара, които имат захранващи източници, използват неизолирана топология. В края на краищата изолираното захранващо захранване е сравнително по-ниско по отношение на ефективността, по-големия размер и по-скъпите разходи.
Освен това, 100% от нашите директно задвижващи високочестотни лампи AC отговарят на стандартите за безопасност и укрепват теста за изолация.


В: Може ли вашият AC директно задвижване на осветителни тела с висок залив да бъде приет от пазара по отношение на трептенето на лъча?

О: Към днешна дата няма доказателство, че 100Hz лъч трептене е вредно за човешкото тяло. Нашите продукти са преминали Япония и САЩ LED стандарт. Освен това, ние също имаме не трептене решение, което добавя електролитни кондензатори и са преминали CCC, CE сертифициране.Свържете се с нас
Addr .: No.5 Сграда E, Нашата светлина Глобален център за покупки, Шиншинг път Изток, Гуен, Zhongshan Сити, Гуандун, Китай.
Тел: +86 189 2517 1110
Факс: +86 760 2258 7548


Искате ли да на едро 240w доведе UFO висок залив светлина с meanwell шофьор, cree чип, направени в Китай на ниска цена от един от водещите светодиоди НЛО HIgh Bay Light производители и доставчици? Оборудван с продуктивна фабрика, FLYING осветление винаги е на ваше разположение.

Запитване