Banner
Начало > Продукти >> Стенна шайба

250W светодиодна кула Висока светлина на залива с висок PF висок лумен

250W светодиодна кула Висока светлина на залива с висок PF висок лумен
Чат сега

Информация за продукта

250W светодиодна кула Висока светлина на залива с висок PF висок лумен

Летящо осветление, осветление на бъдещето!

Техника и монтаж за нашата 250W LED Tower High Bay Light

Високоскоростна базова светлина Неръждаема стомана с черна антиоксидантна боя
Метод на охлаждане Фиксирани радиатори
Метод на инсталиране Закрепване с винтЕлектрически параметри на 250W индустриална светодиодна високочестотна светлина

Оценена сила 250W
LED чип марка CREE / Филипс / Bridgelux
Работно напрежение AC 85V-265V
LED драйвер Meanwell
Фактор на мощността > 0.97Оптични параметри за светодиодна светлина от 250 W светодиод

ОМТ 2200-6500K
Светлинен поток 31250Lm
Скъпа ефективност 130-140Lm / W
Ъгъл на лъча 25 ° / 60 ° / 90 ° / 110 °
IP Оценка IP65Известие за кандидатстване

Tower Crane, Работен обект, Работа на открито, Строителство, Работа на откритоКачествено одобрение на 100W светодиодна светлина с висока светлина

Светодиоден чип живот ≥50000 часа
сертифициране CE, RoHS, FCC, IECБързи факти на летящото осветление

Тип на предприятието Производител
местоположение Гуен Таун, Zhongshan, провинция GD, PO 528400
мащаб 20000m2
Персонал в областта на научноизследователската и 15-20
Производствен персонал 200-300
Служителите на магазина 10-15
Маркетинг персонал 10-15Често задавани въпроси за нашите AC Direct Driving LED High Bay Lights:

Въпрос: Каква е продължителността на живот на осветителните тела с високочестотно осветление с технология за директно задвижване с променлив ток?

О: Благодарение на технологията за директно задвижване с променлив ток, тя елиминира захранващото напрежение, което оказва влияние върху продължителността на живот на светодиодните осветителни тела. Също така спестява единици за съхранение на енергия (напр. Електролитни кондензатори, трансформатори и др.) И силови токозахранващи устройства (напр. Мощни транзистори, MOS транзистори и др.). Следователно, тя намалява загубите при шофиране и увеличава енергийната ефективност. Животът на шофиране може наистина да съвпадне с това на LED мъниста. При добра система за управление на радиатора, продължителността на живот на светодиодните осветителни тела може да достигне 50000 часа и повече.


Q: Осветителното тяло с LED High Bay с технология за директно задвижване с променлив ток е неизолирана, така че е безопасно?

О: Повечето от светодиодните лампи с висока мощност на пазара, които имат захранващи устройства, използват неизолирана топология. В края на краищата изолираното захранващо захранване е сравнително по-ниско по отношение на ефективността, по-големия размер и по-скъпите разходи.
Освен това, 100% от нашите прожектори с директно задвижване с висок залив отговарят на стандартите за безопасност и укрепват теста за изолация.


Въпрос: Може ли вашият AC директно задвижване на осветителни тела с висок залив да бъде приет от пазара от гледна точка на трептене на лъча?

О: Към днешна дата няма доказателство, че 100Hz лъч трептене е вредно за човешкото тяло. Нашите продукти са преминали Япония и САЩ LED стандарт. Освен това, ние също имаме не-трептене решение, което добавя електролитни кондензатори и са преминали CCC, CE сертифициране.Свържете се с нас
Addr .: No.5 Сграда E, Нашата светлина Глобален център за покупки, Шиншинг път Изток, Гуен, Zhongshan Сити, Гуандун, Китай.
Тел: +86 189 2517 1110
Факс: +86 760 2258 7548


Искате ли да на едро 250w доведе кула висок залив светлина с висок PF висок лумен, направени в Китай на ниска цена от един от водещите светодиоди кула High Bay Light производители и доставчици? Оборудван с продуктивна фабрика, FLYING LIGHTING винаги е на Ваше разположение.

Запитване