Banner
Начало > Продукти

LED високо залив светлината жилища

Чат сега

Информация за продукта

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Q: Как е живота на високо залив LED осветително тяло с AC директно управление технология?

A: Благодарение на AC преки шофиране технология тя елиминира Импулсно захранване, което влияе на продължителността на живота на LED осветлението. Той също така спестява енергия запаметяващи единици (напр. електролитни кондензатори, трансформатори и др.) и висок ток мощност устройства (напр. мощност транзистори, MOS транзистори и др.). Следователно това намалява загубата на шофиране и енергийна ефективност се увеличава. Продължителността на живота на шофиране наистина може да съвпада с това на LED мъниста. Под система за управление на добра радиатор, продължителността на живота на LED високо дафинови осветително тяло изцяло може да се постигне 50000 часа и по-горе.

Q: LED високо залива осветително тяло с AC преки шофиране технология е не изолирани, така че е безопасно?

A: Повечето от ниска мощност LED високо залив светлини на пазара които имат превключване захранвания използват неизолиран топология. В крайна сметка изолирани Импулсно захранване е сравнително по-ниска в ефективност, по-големи и по-скъпо в разходите.

Освен това 100 % от нашите AC директно високо залив брони отговарят на стандарта за безопасност и укрепване на изолация тест.

Q: Може да си AC преки шофиране високо залив осветителното тяло се приемат от пазара, измерен в греда трептене?

A: Към днешна дата, няма доказателство, че 100Hz греда трептене е вредно за човешкото тяло. Нашите продукти са всички преминали Япония и ни LED стандарт. Освен това, ние също имаме трептене на не решение, която добавя електролитни кондензатори и преминали CCC, CE сертификация.

==================================================================================

Нашата основна компетентност

1. ядро технология

A. Просто, наистина енергийно ефективни и поносим:

Прости и по-ниска цена:

Няма Импулсно захранване, освен инсталиране на драйвера и Пауър бокс.

Наистина енергийно ефективни и поносим:

В сравнение с редовните LED осветителни тела, AC преки шофиране LED високо bay има-висока светлинна ефективност, по-висок фактор на мощността, по-високи оптични преобразуване съотношение, Долна Лумен амортизация (уп) по-малко оперативни текущи и по-дълъг живот.

Тя е по-малко от 3 % Лумен амортизация на година и по-малко от 20 % Лумен амортизация за 8 години. Ние сме наистина зелено и енергийно ефективни!

B. Безопасен, надежден и гаранция

Всички високо залив светлини са предназначени като широк волтовия обхват и с OPC (верига за защита от претоварване) за да се адаптира напрежение колебания и различните региони.

Нашите LED високо залив осветително тяло има Варистори да се избегне гръм и пренапрежение, има предпазител за защита от претоварване и над топлина. Изолационни термо филм да се предотврати изтичане. И всички те преминали CE, CCC, RoHS, ул, FCC сертифициране!

Контрол на температурата: 40 ° C, MOS транзистор IC са монтирани и отделно да

гарантира IC стабилна работа.

Гаранция: Толкова дълго, колкото пет години

C. Глобални единственият представител на AC преки шофиране технология от CAS

D. Индустрията тенденция: AC преки шофиране LED високо Бей е необратима тенденция, тя определено ще стане основните продукт на пазара в близко бъдеще!


Запитване