Banner
Начало > Продукти

LED минерален термосъквал

Чат сега

Информация за продукта

ЧЗВ:

Въпрос: Каква е продължителността на живот на осветителните тела с високочестотно осветление с технология за директно задвижване с променлив ток?

О: Благодарение на технологията за директно задвижване с променлив ток, тя елиминира захранващото напрежение, което оказва влияние върху продължителността на живот на светодиодните осветителни тела. Също така спестява единици за съхранение на енергия (напр. Електролитни кондензатори, трансформатори и др.) И силови токозахранващи устройства (напр. Мощни транзистори, MOS транзистори и др.). Следователно, тя намалява загубите при шофиране и увеличава енергийната ефективност. Животът на шофиране може наистина да съвпадне с това на LED мъниста. При добра система за управление на радиатора, продължителността на живот на светодиодните осветителни тела може да достигне 50000 часа и повече.

Q: Осветителното тяло с LED High Bay с технология за директно задвижване с променлив ток е неизолирана, така че е безопасно?

О: Повечето от светодиодните лампи с висока мощност на пазара, които имат захранващи устройства, използват неизолирана топология. В края на краищата изолираното захранващо захранване е сравнително по-ниско по отношение на ефективността, по-големия размер и по-скъпите разходи.

Освен това, 100% от нашите прожектори с директно задвижване с висок залив отговарят на стандартите за безопасност и укрепват теста за изолация.

Въпрос: Може ли вашият AC директно задвижване на осветителни тела с висок залив да бъде приет от пазара от гледна точка на трептене на лъча?

О: Към днешна дата няма доказателство, че 100Hz лъч трептене е вредно за човешкото тяло. Нашите продукти са преминали Япония и САЩ LED стандарт. Освен това, ние също имаме не-трептене решение, което добавя електролитни кондензатори и са преминали CCC, CE сертифициране.

================================================== ================================

Нашата основна компетентност

1.Техническа платформа

Подкрепени от CAS (Китайската академия на науките), USTC (Университета за наука и технологии на Китай) и Института за напреднали технологии на USTC, ние перфектно интегрирахме техническото решение G13 в мощните си мощни модули за ЕФС (Energy Performance Contracting.

2.Product Core Technology

A. Обикновено, наистина енергийно ефективни и издръжливи:

Обикновени и по-ниски разходи:

Без превключващо захранване, освен инсталирането на драйвера и кутията за захранване.

Наистина енергийно ефективни и издръжливи:

В сравнение с обикновените светодиодни осветителни тела, нашият високопроизводителен светодиоден променливотоков индикатор има по-висока светлинна ефективност, по-висок фактор на мощността, по-висок коефициент на оптично преобразуване, по-ниска оскъпяване на лумената (LD) минус експлоатационен ток и по-дълъг живот.

Той има по-малко от 3% оскъпяване на лумена годишно и по-малко от 20% оскъпяване на лумена за 8 години. Ние сме наистина зелени и енергийно ефективни!

Б. Безопасни, надеждни и гаранционни

Всички високи светлини са проектирани като широк диапазон на напрежение и с OPC (верига за защита от пренапрежение), за да се адаптират колебанията на напрежението и различните региони.

Нашият светодиоден високоволтов осветител има варистори за избягване на гръмотевици и вълни, има предпазител за предпазване от свръх ток и прегряване. Изолационен термофилм за предотвратяване на изтичане. И всички те преминаха CE, CCC, RoHS, UL, FCC сертифициране!

Контрол на повишаване на температурата: 40 ° C, MOS транзистор и IC са монтирани отделно

Осигурява стабилна работа на IC.

Гаранция: До пет години

В. Глобален едноличен агент на технологията за директно задвижване с променлив ток от CAS

Г. Промишленост Тенденция: AC директно шофиране LED висок залив е необратима тенденция, то определено ще се превърне в основен продукт на пазара в близко бъдеще!


Искате ли да на едро доведе високо топлинен мивка залив, направени в Китай на ниска цена от един от водещите светодиоди High Bay Light фитинги производители и доставчици? Оборудван с продуктивна фабрика, FLYING LIGHTING винаги е на Ваше разположение.

Запитване