Banner
Начало > За нас > профил на компанията

IMG_0769IMG_0769

Летящото осветление е опитен производител на пазара на слънчева и LED осветление, покриващо пътно осветление, осветление на сгради, ландшафтно осветление и проекти за осветление на градината и т.н. Flying Lighting посвещава на предоставянето на серия от услуги за проекти за външно осветление.


Придържайки се към принципа за ориентиране на качеството в производството и клиентите първо в услуга, Flying Lighting завърши успешно стотици инженерни проекти за външно осветление и постигна обем на продажбите от 800 милиона. За бързото си развитие Flying lighting печели не само голяма популярност сред клиентите и трети страни, но и последователи, които се учат от нея.


Със стотици квалифицирани работници, мощен екип от R&D и модерно управление в предприятието, Flying Lighting завърши успешно трансформацията си от традиционна фабрика до високотехнологичен съвременен производител. публикувахме нашата зряла интелигентна осветителна система и съответните продукти. Ние настояваме, че висококачествените продукти и високотехнологичното развитие ще бъдат насока за следващото ни десетилетие.


Ние вярваме, че науките създават бъдеще. От началото до безкрайното бъдеще ние постоянно настояваме за производство на качествени продукти. Няма съмнение, че добрата цена и услугата superiod ще бъдат предоставени на нашите клиенти да направят вашия бизнес лесно!