Banner
Начало > За нас

未标题-2_24

Летящо осветление Ко ООД локализира в Heng lan, Zhongshan, Китай.


Като опитен производител в изработката на външни осветителни тела за 10 години, Flying Lighting завърши хиляди проекти и спечели много добра репутация от нашите клиенти от страната и чужбина.

Освен редовни продукти за улични светлини, Flying Lighting публикува през 2016 г. нова серия с високи технологии с високотехнологични елементи от CAS (Китайска академия на науките), а също така въведе интелигентната система за улично осветление на Flying PLC през 2017 г., през 2018 г. ние разширяваме бизнеса си в смарт SHS ( слънчева система за дома) и PICO продукти. С мощен екип за научноизследователска и развойна дейност и модерно управление в предприятието, Flying Lighting завърши успешно своята трансформация от традиционна фабрика във високотехнологичен модерен производител.


Flying Lighting е агресивно предприятие, ние настояваме за висококачествена стратегия за отглеждане, приемаме OEM поръчки и предоставяме следпродажбено обслужване по време на цялото пътуване на сътрудничество. Ние се стремим да бъдем лидер в осветлението на бъдещето и да бъдем международно предприятие, нашата мисия е да направим своя бизнес, за да бъдете лесни!